Meest Gestelde Vragen

We beantwoorden al je vragen

Meest gestelde vragen

Ga hiervoor naar de contactpagina. Hier kun je je gegevens invullen en we nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.
Als er iets is waar we zelf hekel aan hebben dan zijn het nieuwsbrieven die je automatisch krijgt waar je niets mee hebt. We proberen onze nieuwsbrieven en blogs tot het minimum te beperken en zo attractief mogelijk te houden. Toch zouden we het erg jammer vinden wanneer je ons zou verlaten. Om je af te melden klik je simpelweg onder aan de nieuwsbrief op afmelden. Daarna ben je definitief uit ons systeem.
Ja, we zijn aangesloten bij de beroepsvereniging VHEN. Deze is ook benaderbaar als onafhankelijke instantie voor klachtenafhandeling voor de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg.
Nee, de sessies en trajecten van Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching zijn niet declarabel voor de zorgverzekering.
Betalingen kunnen op drie manieren. Contant tijdens de sessie of overschrijving per bank. In de week na de sessie zal in dat geval de factuur op gestuurd worden. In geval van traject pakketten wordt de betaling bij aanmelding via de site gedaan. Dit kan middels iDeal of Paypal.

Heb je je antwoord niet gevonden?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]