Hoi, ik ben Martijn


Ik ben Martijn Regelink, vader van twee fantastische kinderen, echtgenoot van een bijzondere vrouw. Ik ben opgegroeid en nog steeds woonachtig in het pittoreske plaatsje Ruurlo in de Achterhoek. Van jongs af aan ben ik werkzaam geweest in de retail. Iets heel anders dan NLP! Ik weet nog goed dat ik als 8 jarig jongetje in de winkel bij vrienden van mijn ouders kwam. Ik was daar kind aan huis. Ik heb daar een geweldige tijd gehad en mocht vaak met ome Herman mee inkopen doen. Het was dan ook logisch dat ik in de winkel verder ging. Vanuit stage kwam ik bij Fixet waar ik 5 jaar bleef 'hangen' en daarna ben ik 13 jaar werkzaam geweest voor Praxis.

Van Praxis --> Praktijk voor Hypnotherapie!

Zoals eerder genoemd, de detailhandel is toch echt heel anders dan hypnotherapie en NLP. Dat klopt, en toch waren er op een gegeven moment overlappingen met NLP zichtbaar. Naar mate ik diverse functies doorliep kwam ik erachter dat het prachtig is om mensen te zien groeien. Zoals bij een kiempje die langzaam ontspruit tot een jong plantje waarna de wortels steeds sterker en steviger worden. Totdat het jonge plantje uiteindelijk een sterke en stevige boom wordt en in weer en wind blijft staan. Dit proces is ook bij mensen zichtbaar. Iedereen maakt in zijn/haar leven gebeurtenissen mee die bepalend kunnen zijn of het jonge plantje daadwerkelijk stevige wortels krijgt. Tijdens mijn opleiding in de detailhandel kwam ik in aanraking met NLP. Ondanks het feit dat dit een zeer korte kennismaking van een dag was wist ik direct dat ik hier op den duur meer mee wilde doen. Diverse levensgebeurtenissen zorgden er voor dat ik me zo’n 8 jaar later verder ging verdiepen in NLP.
NLP kent vele zijwegen. De pragmatische en meest directe weg spreekt mij het meeste aan. Ik kwam in contact met Robin Stevens, een internationale NLP trainer die qua materie behoorlijk dicht bij Richard Bandler is gebleven. Deze directe lijn met Richard Bandler betekend dat ik gebruik mag maken van The Society of NLP, het officiële logo van Richard Bandler. Zijn duidelijkheid en passie voor NLP hebben ervoor gezorgd dat ik, na de Practitioner en Master Practitioner zo enthousiast ben geraakt over NLP dat ik dit graag wil overbrengen op anderen en mensen zo een helpende hand wil bieden om echte veranderingen in hun leven aan te brengen.
NLP is als een virus waar je mee geïnfecteerd wordt. Alleen is het een virus wat je niet meer kwijt raakt. En dat is ook niet zo gek want het levert je een veel gelukkiger leven op. Naast NLP ben ik me verder aan het verdiepen in Hypnose via Edwin Seleij, Hypnose trainer bij Hypnose Instituut Nederland. Die drie jaar bij de HIN zijn bepalend geweest voor me qua kennis. Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelen enkel en alleen omdat mijn interesse in alles eromheen alleen maar groter wordt. Tijdens de opleiding kom je er achter hoe enorm effectief de technieken zijn en welke invloed het op je leven heeft. En dat voelt werkelijk fantastisch.
Verdere interesses, in relatie tot NLP en Hypnotherapie zijn bijvoorbeeld quantum fysica en de invloed van ons denken, onze overtuigingen op materie, datgene waarvan we gemaakt zijn. Maar ook de invloed van allerlei energieen die we niet zien maar welke er wel zijn. Allemaal bijzonder interessante gebieden waar we, de mensheid, nooit in uitgeleerd raken.