Therapie & Coaching

Persoonlijke Coaching

Er zijn diverse situaties waarbij het goed is om een NLP en Hypnose coach in te schakelen.

Angsten, onzekerheden, fobieën maar ook steeds terugkerende negatieve gedachten. Vaak is dit het resultaat van een proces wat al jaren lang aan de gang is. Meestal is het zelfs al in de jeugd ontstaan. Wanneer er eenmaal een koppeling is met een gevoel zal je onbewuste continue op zoek gaan naar een bevestiging. Die zoekt hij weer in nieuwe situaties waardoor het denkt ‘ja, zie je nou wel. Het klopt!’.

Natuurlijk ben je hier niet altijd van bewust. Binnen hypnotherapie werken dan veelal met regressietherapie. Een erg doeltreffende manier om problemen die tijdens de jeugd zijn ontstaan aan te pakken.

De perfecte combinatie van NLP en Hypnose zorgt ervoor dat de problemen snel en effectief worden aangepakt.

Naast het feit dat de angel eruit wordt gehaald leer je ook technieken om je gedachtestroom de goede richting in te blijven sturen.
Waar hypnotherapie o.a. bij kan helpen:

  • Angsten zoals hoogtevrees, spinnenfobie, vliegangst, claustrofobie of spreken in het openbaar
  • Alle 500 Fobieën die er bestaan
  • Stoppen met roken; let op, er is één voorwaarde: je moet zelf gemotiveerd zijn om te stoppen!
  • Afvallen; dit wordt aangepakt met de zogenaamde hypnotische maagband
  • Diverse verslavingen
  • Dwangstoornissen
  • Jeugdtrauma’s
  • Stotteren
  • Negatieve overtuigingen
  • En nog veel meer…

​De hypnotherapie & NLP-coaching kan worden afgenomen per traject van drie sessies of een halfjaar (onbeperkt aantal sessies). Meer informatie hierover is op de aanbod pagina te vinden.

Er zijn echter ook zaken die in één sessie kunnen worden verholpen, dan wordt er uiteraard een enkele sessies berekend.

Voorafgaand aan een behandeltraject van drie of meer sessies is er altijd eerst telefonisch contact. Dit telefonisch contact is ervoor om eventuele vragen te kunnen beantwoorden. Ook is een intakegesprek op mijn praktijklocatie mogelijk.

​De tijdsduur van de sessies is willekeurig en afhankelijk van het probleem en het vinden van de oplossing. Dit laatste is dan ook het belangrijkste.

Beroepsvereniging

Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching is aangesloten bij de Vereniging Hypnose Experience Nederland, te Zoetermeer.

Tevens verzorgt deze beroepsvereniging de afhandeling binnen de Wkkgz, welke is opgesteld door het ministerie van Volksgezondheid.

 

DE STAPPEN NAAR VRIJHEID

De voorwaarden om van je vrijheid te kunnen genieten.

Wat zou je graag willen?

Ik weet nog niet door welk probleem je heen wilt werken maar ik wil je graag helpen om een manier te vinden. Want ik ben er van overtuigd dat er altijd een manier is! En zal ik je eens een geheimpje vertellen? Die manier zit al in je!