Therapie & Coaching

Therapie en Coaching op onbewust niveau

Persoonlijke Coaching

Er zijn diverse situaties waarbij het goed is om een NLP- en Hypnose coach in te schakelen.

Therapie en life coaching op onbewust niveau is bijzonder krachtig. Want vooral bij angsten, onzekerheden, fobieën maar ook steeds terugkerende negatieve gedachten als gevolg van een burn-out of depressie is iemand zich niet bewust van de echte oorzaak. Vaak is dit het resultaat van een proces wat al jaren lang aan de gang is. Meestal is het zelfs al in de jeugd ontstaan. En wanneer er eenmaal een koppeling is met een gevoel zal je onbewuste continue op zoek gaan naar een bevestiging. Die zoekt hij weer in nieuwe situaties waardoor het denkt ‘ja, zie je nou wel. Het klopt!’. Ons onbewust kent geen goed of fout want het oordeelt niet.

Natuurlijk ben je hier niet altijd van bewust. Binnen hypnotherapie werken we daarom vaak met regressietherapie. Want het is een erg doeltreffende manier om problemen die tijdens de jeugd zijn ontstaan aan te pakken. Wist jij dat elke herinnering wordt opgeslagen? Alles wat iedereen tegen je gezegd heeft? En voor diegenen die hierin geloven, ook herinneringen uit andere levens zijn beschikbaar. Eigenlijk geldt het dat al onze problemen of datgene wat we als een probleem ervaren. Want het is een gevolg van bewuste of onbewuste herinneringen. En deze leiden tot beperkende overtuigingen. Want hoe denk jij over jezelf? Wat geloof jij van jezelf, over jezelf? Dit leidt vervolgens weer tot gedrag wat ons in het begin nog wat oplevert, echter waar we later vaak last van gaan krijgen. Herkenbaar?

 

Energetische Therapie / Healing

Misschien heb je wel gelezen hoe ik in de hoek van persoonlijke ontwikkeling ben terecht gekomen. Want naast NLP en Hypnotherapie ben ik me ook op een ander vlak gaan verdiepen. Alberto Viloldo, de stichter van 'The Four Winds Society' heeft op zijn site een video staan waarin hij uitlegt wat 'shamanic energy healing' voor hem inhoud en via een Nederlands echtpaar ben ik de Nederlandse versie van de opleiding gaan doen.

Deze verdieping heeft mij als coach en therapeut nog verder gebracht en deze combinatie is voor mij de meest krachtige vorm van therapie waar ik mee in aanraking ben gekomen. Dat is de basis geworden van wat ik doe. De perfecte combinatie van Energetische Healing en Hypnotherapie, wat ik Transformatie Therapie noem, zorgt ervoor dat de problemen snel en effectief worden aangepakt. Omdat veel problemen op een ander niveau dan mentaal in stand worden gehouden zorgt deze vorm van therapie voor diepe transformaties. Wanneer er op energetisch niveau wordt 'los gelaten' of 'geillumineerd' dan volgen de rest van de niveaus, fysiek, mentaal en emotioneel niveau, ook.

 

Transformatie Therapie helpt bij veel problemen

Waar mijn vorm van therapie en coaching op onbewust niveau o.a. bij kan helpen:

  • Angsten zoals hoogtevrees, spinnenfobie, vliegangst, claustrofobie of spreken in het openbaar
  • Alle 500 Fobieën die er bestaan
  • Stoppen met roken; let op, er is één voorwaarde: je moet zelf gemotiveerd zijn om te stoppen!
  • Afvallen; dit wordt aangepakt met de zogenaamde hypnotische maagband
  • Diverse verslavingen
  • Dwangstoornissen
  • Jeugdtrauma's
  • Stotteren
  • Negatieve overtuigingen
  • En nog veel meer...

Transformatie Therapie kan worden afgenomen per traject van drie sessies, een veelvoud daarvan of een halfjaar (onbeperkt aantal sessies). Meer informatie hierover is op de aanbod pagina te vinden.

Voorafgaand aan een behandeltraject is er altijd eerst telefonisch contact. Dit telefonisch contact is ervoor om eventuele vragen te kunnen beantwoorden. Het zorgt er ook voor dat ik een inschatting kan maken of deze vorm van therapie geschikt binnen het probleem wat er speelt en de persoon in kwestie.

​De tijdsduur van de sessies is willekeurig en afhankelijk van het probleem en het vinden van de oplossing. Op mijn pagina met Therapievormen is hierover meer te lezen.

 

Therapie en Coaching op onbewust niveau

Beroepsvereniging

Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching is aangesloten bij de Vereniging Hypnose Experience Nederland, te Zoetermeer.

Tevens verzorgt deze beroepsvereniging de afhandeling binnen de Wkkgz, welke is opgesteld door het ministerie van Volksgezondheid.

 

DE STAPPEN NAAR VRIJHEID

Volg deze stappen wanneer jij op onbewust niveau de veranderingen wilt maken welke leiden naar meer geluk!

Wat zou je graag willen wanneer je iets op onbewust niveau zou kunnen veranderen?

Ik weet nog niet door welk probleem je heen wilt werken maar ik wil je graag helpen om een manier te vinden. Want ik ben er van overtuigd dat er altijd een manier is! En zal ik je eens een geheimpje vertellen? Die manier zit al in je!