Therapie & Coaching

Therapie en Coaching op onbewust niveau

Persoonlijke Coaching

Therapie en Coaching

Waarom doen we wat we doen en wat is onze drijfveer om bepaald gedrag te doen? Of juist niet te doen omdat dat eigenlijk ook gedrag is. Welke link heeft dit met gevoel en welke link heeft dit met emoties? Hoe zit het dan met wie we zijn, identiteit? Speelt mijn lichaam daar dan ook een rol in of is het toeval dat ik soms pijn in mijn buik heb, last van mijn knieën, een hernia of hartritme stoornissen heb? Zou een hartaanval zelfs te maken kunne hebben met stress?

Allemaal interessante vragen die vanuit een holistische kijk soms verrassende antwoorden teweeg brengt omdat wanneer je het grote geheel ziet er ineens puzzelstukjes op de plek vallen.

 

image-0
image-1
image-2
image-large-0
image-large-1
image-large-2

Regelmatig hoor ik mijn cliënten de opmerking maken "zo had ik het nog nooit bekeken". 

Bewust of onbewust?

Natuurlijk ben je je lang niet altijd bewust van dit soort zaken omdat bijna alles op onbewust niveau plaats vindt. Want laten we eerlijk zijn, hoeveel doen we eigenlijk bewust en hoeveel onbewust? Die vraag stel ik wel eens aan cliënten omdat het goed is je bewust te zijn dat bijna alles onbewust plaats vindt. We leven vooral op basis van onbewuste patronen en automatismen die vanaf de jeugd al geïnstalleerd zijn.

Binnen hypnotherapie werken we daarom vaak met regressietherapie omdat dat een erg doeltreffende manier is om problemen die tijdens de jeugd zijn ontstaan aan te pakken. Wist jij dat elke herinnering wordt opgeslagen? Alles wat iedereen tegen je gezegd heeft? En voor diegenen die hierin geloven, ook herinneringen uit andere levens zijn beschikbaar. Eigenlijk geldt het dat al onze problemen of datgene wat we als een probleem ervaren. Want het is een gevolg van bewuste of onbewuste herinneringen. En deze leiden tot beperkende overtuigingen. Want hoe denk jij over jezelf? Wat geloof jij over jezelf? Dit leidt vervolgens weer tot gedrag wat ons in het begin nog wat oplevert, echter waar we later vaak last van gaan krijgen. Herkenbaar?

 

Basisaanbod

In mijn sessies maak ik voornamelijk gebruik van Hypnotherapie (NLP inbegrepen) en Energetische Therapie (Sjamanisme). Deze gecombineerd noem ik Transformatieve Therapie. Wil je inhoudelijk meer weten over de verschillende vormen, klik dan hierboven in de hoofdbalk op Transformatieve Therapie en de bijbehorende subpagina’s Wat is Hypnose, Wat is NLP en Wat is Illumination / Energetische Therapie.

Of Therapie en coaching op onbewust niveau werkt? Lees hieronder de reacties van anderen.

Testimonials

Vanaf hier is Therapie en Coaching op te delen in 3 categorieën

Therapie en Coaching op onbewust niveau

Beroepsvereniging

Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching is aangesloten bij de Vereniging Hypnose Experience Nederland, te Zoetermeer.

Tevens verzorgt deze beroepsvereniging de afhandeling binnen de Wkkgz, welke is opgesteld door het ministerie van Volksgezondheid.

 

Wat zou je graag willen wanneer je iets op onbewust niveau zou kunnen veranderen?

Ik weet nog niet door welk probleem je heen wilt werken maar ik wil je graag helpen om een manier te vinden. Want ik ben er van overtuigd dat er altijd een manier is! En zal ik je eens een geheimpje vertellen? Die manier zit al in je!