Transformatie Therapie

Therapie en Coaching op onbewust niveau, gebruik makend van de meest tranformatieve therapie vormen die er bestaan: Hypnotherapie, Energetische Therapie, Illumination en NLP

Transformatieve Therapie

Het meest effectieve bij elkaar gebracht.

Transformatieve Therapie bestaat uit een verzameling van krachtige methodieken om tot de kern van een probleem te komen en het daar te transformeren, op te lossen.

Want vooral bij angsten, onzekerheden, fobieën maar ook steeds terugkerende negatieve gedachten als gevolg van een burn-out of depressie is iemand zich niet bewust van de echte oorzaak. Vaak is dit het resultaat van een proces wat al jaren lang aan de gang is. Meestal is het zelfs al in de jeugd ontstaan. En wanneer er eenmaal een koppeling is met een gevoel zal je onbewuste continue op zoek gaan naar een bevestiging. Die zoekt hij weer in nieuwe situaties waardoor het denkt ‘ja, zie je nou wel. Het klopt!’. Ons onbewust kent geen goed of fout want het oordeelt niet.

Natuurlijk ben je hier niet altijd van bewust. Binnen hypnotherapie werken we daarom vaak met regressietherapie. Want het is een erg doeltreffende manier om problemen die tijdens de jeugd zijn ontstaan aan te pakken. Wist jij dat elke herinnering wordt opgeslagen? Alles wat iedereen tegen je gezegd heeft? En voor diegenen die hierin geloven, ook herinneringen uit andere levens zijn beschikbaar. Eigenlijk geldt het dat al onze problemen of datgene wat we als een probleem ervaren. Want het is een gevolg van bewuste of onbewuste herinneringen. En deze leiden tot beperkende overtuigingen. Want hoe denk jij over jezelf? Wat geloof jij van jezelf, over jezelf? Dit leidt vervolgens weer tot gedrag wat ons in het begin nog wat oplevert, echter waar we later vaak last van gaan krijgen. Herkenbaar?

 

Energetische Therapie / Healing

Misschien heb je wel gelezen hoe ik in de hoek van persoonlijke ontwikkeling ben terecht gekomen. Want naast NLP en Hypnotherapie ben ik me ook op een ander vlak gaan verdiepen. Alberto Viloldo, de stichter van 'The Four Winds Society' heeft op zijn site een video staan waarin hij uitlegt wat 'shamanic energy healing' voor hem inhoud en via een Nederlands echtpaar ben ik de Nederlandse versie van de opleiding gaan doen.

Deze verdieping heeft mij als coach en therapeut nog verder gebracht en deze combinatie is voor mij de meest krachtige vorm van therapie waar ik mee in aanraking ben gekomen. Dat is de basis geworden van wat ik doe. De perfecte combinatie van Energetische Healing en Hypnotherapie, wat ik Transformatie Therapie noem, zorgt ervoor dat de problemen snel en effectief worden aangepakt. Omdat veel problemen op een ander niveau dan mentaal in stand worden gehouden zorgt deze vorm van therapie voor diepe transformaties. Wanneer er op energetisch niveau wordt 'los gelaten' of 'geillumineerd' dan volgen de rest van de niveaus, fysiek, mentaal en emotioneel niveau, ook.

 

Transformatie Therapie helpt bij veel problemen

Waar Transformatieve Therapie (Hypnotherapie en Energetische Therapie) o.a. bij kan helpen:

  • Angsten zoals hoogtevrees, spinnenfobie, vliegangst, claustrofobie of spreken in het openbaar
  • Alle 500 Fobieën die er bestaan
  • Stoppen met roken; let op, er is één voorwaarde: je moet zelf gemotiveerd zijn om te stoppen!
  • Afvallen; dit wordt aangepakt met de zogenaamde hypnotische maagband
  • Diverse verslavingen
  • Dwangstoornissen
  • Jeugdtrauma's
  • Stotteren
  • Negatieve overtuigingen
  • En nog veel meer...

Hypnosetrainer

Toen ik 7 jaar geleden begon met het, toen nog, helpen van mensen werkte ik erg op basis van protocollen. Ik was immers net begonnen en de basis heb je net onder de knie. Inmiddels zijn de toepassing van NLP en Hypnose verweven in mijn sessies welke ik voor een groot gedeelte op intuïtie doe.

Toen Edwin Selij, Master Hypnosetrainer en eigenaar van het grootste hypnose instituut van Europa mij vroeg om voor hem te werken als hypnose trainer hoefde ik niet lang na te denken. Inmiddels sta ik ruim een jaar voor de ‘klas’ en geven we online les voor zelfs 150 personen.

Waar ik vroeger vooraf ‘bedacht’ wat ik dacht te gaan doen werk ik nu puur op intuïtie. Door mijn ervaring weet ik de technieken in elkaar te verweven. Wil je toch weten van NLP, Hypnose of Illumination is, klik dan op de link voor uitgebreidere informatie.

 

 

DE STAPPEN NAAR VRIJHEID

Volg deze stappen wanneer jij op onbewust niveau de veranderingen wilt maken welke leiden naar meer geluk!