Therapievormen

Persoonlijke Coaching

Er zijn diverse situaties waarbij het goed is om een NLP en Hypnose-coach in te schakelen.

Bijvoorbeeld bij angsten, onzekerheden, fobieën maar ook steeds terugkerende negatieve gedachten. Deze negatieve gedachten zijn het resultaat van een proces wat al jaren lang aan de gang is. Meestal is het zelfs al in de jeugd ontstaan.

Alle zintuiglijke ervaringen worden opgeslagen op onze harde schijf. We spreken dan van herinneringen. Zo zijn er herinneringen waar je je bewust van bent maar ook herinneringen waar je je niet bewust van bent. Vaak is een herinnering ook gekoppeld aan een gevoel. Voelen is immers onderdeel van een zintuiglijke ervaring. Ons onbewuste werkt op basis van patronen en herkenning van dit gevoel. Wanneer er herkenning is tussen een zintuiglijke waarneming in het ‘nu’ en het verleden, zal je onbewuste dan ook een vooraf geprogrammeerde actie uitvoeren. Dit in de vorm van gedrag of middels het laten ervaren van een bepaald gevoel. Dat is ook de reden waarom we soms last hebben van lichamelijke klachten zonder aanwijsbare fysieke oorzaak. Dan weet je bijna zeker dat dit een mentaal ontstaan heeft.

Natuurlijk ben je hier niet altijd van bewust. Binnen hypnotherapie werken dan veelal met regressietherapie. Een erg doeltreffende manier om problemen die tijdens de jeugd zijn ontstaan aan te pakken.

De perfecte combinatie van NLP en Hypnose zorgt ervoor dat de problemen snel en effectief worden aangepakt.

Naast het feit dat de angel eruit wordt gehaald leer je ook technieken om je gedachtenstroom de goede richting in te blijven sturen.
Waar hypnotherapie o.a. bij kan helpen:

  • Angsten zoals hoogtevrees, spinnenfobie, vliegangst, claustrofobie of spreken in het openbaar
  • Alle 500 Fobieën die er bestaan
  • Stoppen met roken; let op, er is maar één voorwaarde: je moet zelf gemotiveerd zijn om te stoppen!
  • Afvallen; dit wordt aangepakt met de zogenaamde hypnotische maagverkleining
  • Diverse verslavingen
  • Dwangstoornissen
  • Jeugdtrauma’s
  • Stotteren
  • Negatieve overtuigingen
  • En nog veel meer…

​De hypnotherapie & NLP-coaching kan worden afgenomen per traject van drie sessies of een halfjaar (onbeperkt aantal sessies). Meer informatie hierover is op de aanbod pagina te vinden.

Er zijn echter ook zaken die in één sessie kunnen worden verholpen, dan wordt er uiteraard een enkele sessies berekend.

Voorafgaand aan een behandeltraject van drie of meer sessies is er altijd eerst telefonisch contact. Dit telefonisch contact is ervoor om eventuele vragen te kunnen beantwoorden. Ook is een intakegesprek op mijn praktijklocatie mogelijk.

​De tijdsduur van de sessies is willekeurig en afhankelijk van het probleem en het vinden van de oplossing. Dit laatste is dan ook het belangrijkste.

Beroepsvereniging

Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching is aangesloten bij de Vereniging Hypnose Experience Nederland, te Zoetermeer.

Tevens verzorgt deze beroepsvereniging de afhandeling binnen de Wkkgz, welke is opgesteld door het ministerie van Volksgezondheid.

 

DE STAPPEN NAAR VRIJHEID

De voorwaarden om van je vrijheid te kunnen genieten.

Wat zou je graag willen?

Ik weet nog niet door welk probleem je heen wilt werken maar ik wil je graag helpen om een manier te vinden. Want ik ben er van overtuigd dat er altijd een manier is! En zal ik je eens een geheimpje vertellen? Die manier zit al in je!